Política de Privacitat i Protecció de dades personals

1. Navegació anònima a través del web

Oxfam Intermón només obté i conserva la següent informació sobre els visitants del nostre web:

a. El nom de domini del proveïdor (PSI) i / o adreça IP que els dóna accés a la xarxa.
B. La data i hora d'accés al nostre web.
C. L'adreça d'Internet des de la qual va partir el link que dirigeix ​​al nostre web.
D. El nombre de visitants diaris de cada secció.

La informació obtinguda és totalment anònima, i en cap cas pot ser associada a un usuari concret i identificat.

2. Navegació amb Javascript, CSS i Cookies

Per navegar per aquest lloc web cal tenir activades les opcions de Javascript i CSS i Cookies, petits fitxers de dades que es generen en l'ordinador de l'usuari i que ens permeten guardar elements de personalització dels continguts que l'usuari va escollir en la seva primera visita al lloc web d'Oxfam Intermón. Totes les nostres galetes guarden la informació de forma encriptada i es destrueixen de forma automàtica passat cert temps. L'usuari, per la seva banda, podrà eliminar les galetes que li siguin remeses mitjançant la configurador del navegador utilitzat per accedir al lloc web d'Oxfam Intermón.

3. Tractament de les dades obtingudes a través del web

D'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades així com en matèria de serveis de societat de la informació i comerç electrònic, l'usuari accepta que les dades personals que l'usuari faciliti a través del web www.realidaddelaayuda.es seran objecte de tractament i incorporades en un fitxer titularitat d'Oxfam Intermón del qual és responsable Oxfam Intermón, amb domicili social en C / Gran Via de les Corts Catalanes, 641. 08010, Barcelona. La recollida i tractament de les dades personals té com a finalitat gestionar les sol·licituds que l'usuari realitzi a Oxfam Intermón a través del lloc web i complir les obligacions legals d'Oxfam Intermón en matèria de protecció de dades personals, així com -en el seu cas- altres finalitats que s'indiquin en els formularis del lloc web on es demanen les dades de l'usuari. Les dades que se sol·licitin a l'usuari en els formularis de recollida tindran caràcter obligatori llevat que s'indiqui el contrari en el formulari corresponent. En el cas que l'usuari no faciliti les dades sol·licitades amb caràcter obligatori, Oxfam Intermón no podrà tramitar el servei demanat mitjançant el formulari de què es tracti. Oxfam Intermón es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de tractar-les amb confidencialitat, i assumeix, a aquests efectes, les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua , tractament o accés no autoritzat, d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, i altra legislació aplicable. El titular de les dades personals haurà de dirigir per escrit a info@oxfamintermon.org o al domicili social d'Oxfam Intermón anteriorment indicat, per a l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició relatiu al tractament responsabilitat d'Oxfam Intermón, indicant en l'assumpte 'LOPD' i acreditant la seva identitat.

4. Seguretat

Garantim que qualsevol transmissió que es produeixi de les seves dades personals es farà mitjançant una tecnologia que compleix els màxims estàndards de seguretat. La comunicació entre el seu ordinador i els nostres servidors s'estableix de manera encriptada. El tractament de les dades es realitzarà exclusivament personal autoritzat i responsable d'Oxfam Intermón.

" Fundació Oxfam Intermón
Inscrita en el Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya amb el número 259. NIF: G-58.236.803
Gran Via de les Corts Catalanes, 641, 08010 Barcelona
Tel: 902 330 331 o 93 378 01 65 (amb el prefix 34 per trucades des de fora d'Espanya)
info @ OxfamIntermon.org "